dimecres, 4 de març del 2015

El PSC s’escorcolla a si mateix

Dimecres, 4 de març de 2015 14:30 h

Funcionaris de l’Oficina Antifrau, acompanyats de la mateixa Marta Camps, es presenten a la paeria de Lleida per escorcollar-la


L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha començat a preparar el naufragi del seu partit després d’expulsar la primera tinent d’alcalde del seu partit, Marta Camps, a dos mesos d’unes eleccions municipals que teòricament centraven tota la seva atenció després d’abandonar l’acta de diputat al Parlament de Catalunya.




 Aquest matí, funcionaris de l’Oficina Antifrau de Catalunya s’han presentat a la Paeria de Lleida acompanyats de la ja exprimera tinent d’alcalde, Marta Camps, per escorcollar les dependències municipals. La situació, esperpèntica, i fins a cert punt, còmica, es produeix després de les acusacions que ha fet la pròpia afectada de suposat espionatge cap a la seva persona.

Camps també acusa l’actual equip de govern, que ostenta la majoria absoluta al municipi de malversació de fons. Es podria dir, doncs, que aquest matí el PSC s’ha escorcollat a sí mateix; caldrà veure si troben ni que sigui l’armari on desaven les corbates.


Des de que Àngel Ros va decidir refugiar-se a la ciutat de Lleida, fugint dels maldecaps i la davallada del PSC al Parlament de Catalunya, tot han estat polèmiques.

En destaquen les dificultats per tirar endavant l’aparcament d’avions a l’aeroport Lleida-Alguaire (ara hi haurà la competència des de la Seu d’Urgell-Andorra), les corbates i l’afer Marta Camps, o bé la polseguera aixecada amb la proposta electoralista de crear un parc temàtic dels barrufets. El president del PSC que ha vist minvar la seva credibilitat a marxes forçades.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/389797/el-psc-sescorcolla-a-si-mateix