dimarts, 10 de març del 2015

El procés català arriba a les universitats de Princeton i Washington

10/03/2015

El Diplocat planifica actes semblants a Zurich, Trieste, Ottawa, Londres i Dublin.


Xavier Lladó





El procés català arriba les universitats de Princeton i Washington. Després d'una taula rodona que ha tingut lloc la Universitat suïssa de Zurich, sobre referèndums d'autonomia i sobirania: el des d'una perspectiva suïssa", el Diplocat ha anunciat actes a noves universitats, entre les quals destaquen les nord-americanes de Princeton i Washington.

Dijous vinent la universitat nord-americana de Princeton acollirà la conferència 'El futur polític de Catalunya: visions des d'una perspectiva global'. Hi participaran Francesc Vendrell, professor adjunt de relacions internacionals de la Universitat Johns Hopkins i l'ex assistent del secretari general de l'ONU; Carles Boix, Robert Garrett , professor de Política i Afers Públics de la Universitat de Princeton; Wolfgang Danspeckgruber, director fundador de l'Institut de Liechtenstein sobre la lliure determinació de la Universitat de Princeton; i Albert Royo, secretari general del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya.

L'acte a la George Washington University tindrà lloc dilluns vinent (16 de març). Acollirà la conferència titulada "El futur polític de Catalunya i el paper de la Diplomàcia Pública".


Serà inaugurada per Roger Albinyana, secretari de la Unió d'Afers Exteriors i Europeus de la Generalitat de Catalunya.

El debat comptarà amb la participació de l'esmentat Francesc Vendrell; Marc Sanjaume, professor visitant a la Universitat de Quebec a Mont-real i especialista en processos d'autodeterminació i Paul Williams, professor de Dret i Relacions Internacionals de la Universitat America.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/03/el_proces_catala_arriba_a_les_universitats_de_princeton_i_washington_107047.php