dimarts, 3 de febrer del 2015

TVE expedienta el periodista Francesc Cruanyes per escriure articles

03/02/2015

PERIODISME

La direcció de la televisió li prohibeix ara publicar tot i que ho feia des de fa 17 anys


Bernat Vilaró






El periodista Francesc Cruanyes, excol·laborador d'El Singular, ha rebut un expedient disciplinari per part de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE) per escriure regularment en altres mijans, concretament als diaris locals gironins del Setmanari Empordà i al Diari de Girona.

El mateix periodista figuerenc ho ha explicat a Twitter: "No, avui no he penjat el #paperdediumenge que he fet 17 anys seguits a @DiarideGirona perquè la meva empresa m'ha expedientat per escriure, sí".


Cal recordar que Cruanyes ja va acomiadar-se dels seus lectors en un article al Setmanari Empordà titulat Adéu-siau, fins ara, el passat 26 de gener: "Ara haig de plegar. De molt amunt en l’escala del poder i la casta administrativa em comminen a deixar de publicar".

A més, Cruanyes ja va tenir problemes amb la direcció de RTVE, quan el 22 de novembre del 2014 va criticar un reportatge d'Informe Semanal sobre el 9N: "Com a català, #informesemanal d'avui m'ha fet ràbia; com a periodista, fàstic; i com a treballador de TVE, vergonya", va dir.












Enllaç noticia :


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/rtve_expedienta_el_periodista_francesc_cruanyes_106152.php