dijous, 5 de febrer del 2015

Santi Vila enfurisma els dirigents de Duran d’Unió

Dijous, 5 de febrer de 2015 13:25 h

Sedó, Gambús, Surroca i Font, expressen el seu malestar a Twitter després que Vila hagi dit que se sent més a prop de Junqueras que de Duran





(ACN).- Diversos dirigents d'UDC han sortit en defensa del seu líder, Josep Antoni Duran i Lleida, després que el conseller de Territori, Santi Vila, digués que se sent més a prop del líder d'ERC, Oriol Junqueras, que del democratacristià. 

A través de Twitter, fins a quatre membres de la direcció han lamentat l'oportunitat de les declaracions de Vila. El més contundent ha estat l'eurodiputat Francesc Gambús. "Pontificar sobre els efectes del pas del temps no hauria de ser la prioritat d'un membre del Govern, menys encara per abraçar nous líders fora de CiU", ha dit. A Montse Surroca li sorprèn que Vila vegi el cap de l'oposició "com el futur". "Serà que té al cap la nova federació CiE?", ha preguntat. 


El vicesecretari general dels democratacristians, Toni Font, ha constatat que "afortunadament, el pas del temps, què és passat i què és futur, no depèn de declaracions a un micròfon de ràdio, i per molts anys", mentre que el senador Salvador Sedó ha trobat "curiós i significatiu com a mínim" que un membre del Govern digui que el cap de l'oposició és el futur.

Vila ha reconegut que se sent més a prop del líder d'ERC que del president del comitè de govern d'UDC, remarcant que Junqueras ha fet una "cosa molt bona", que és "sintonitzar amb un malestar ciutadà i un convenciment que hi ha tota una època que s'acaba". En canvi, Duran "ha fet altres aportacions rellevants però ha jugat un paper o ara està jugant un paper que no té a veure amb aquesta situació precisa del moment que vivim ara", ha afegit.  


Enllaç noticia :