dimecres, 11 de febrer del 2015

Ortega “reprova” l'actuació “irresponsable” de CDC al Congrés

La dirigent d'Unió i vicepresidenta del govern nega que es desautoritzi Duran sinó que es contradiu a la direcció de la federació, que va marcar el sentit del vot


11/02/15 11:03 - barcelona -



La vicepresidenta del govern  i Unionista, al Palau de la Generalitat, en una imatge d'arxiu Foto: ALBERT SALAMÉ.
 

La vicepresidenta del Govern i dirigent d'Unió, Joana Ortega, ha “reprovat” l'actuació “irresponsable” de CDC en la votació al Congrés dels Diputats del pacte antijihadista. A diferència dels diputats d'UDC, que van votar a favor de la presa en consideració, els convergents es van abstenir .

“No hi ha cap excusa. No es pot tornar a produir mai més”, ha avisat Ortega, que ha criticat una acció “unilateral” que contradiu la decisió “conjunta” que va adoptar-se en el sí de la federació.


Per això, ha negat que es desautoritzi a Duran, sinó al màxim òrgan de CiU. Ortega ha fet una crida a fer “una reflexió profunda” després d'una pràctica que creu que “no té sentit” i confia que sigui “un fet aïllat”.

Ortega ha fet aquestes reflexions a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, en el marc d'una jornada sobre el projecte de llei de simplificació de l'activitat administrativa.

Darrera actualització ( Dimecres, 11 de febrer del 2015 11:04 ) 


Enllaç noticia :

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/821921-ortega-lreprovar-lactuacio-lirresponsabler-de-cdc-al-congres.html