dimarts, 24 de febrer del 2015

Almenys nou morts en un tiroteig en un restaurant de la República Txeca

L'alcalde de la ciutat on han succeït els fets diu que es tracta d'un fet aïllat i que el presumpte autor és un home de 60 anys possiblement amb problemes mentals.


Policies davant del restaurant on s'ha produït el tiroteig


Almenys nou persones han mort aquest dimarts en un tiroteig en un restaurant d'una ciutat de l'est de la República Txeca, segons informa l'agència CTK citant el ministre de l'Interior, Milan Chovanec.

Chovanec ha assenyalat que el presumpte autor dels trets ha estat "neutralitzat", mentre que alguns mitjans assenyalen que ha acabat disparant-se a si mateix. L'alcalde d'Uhersky Brod, la localitat on han succeït els fets, ha dit que es tracta d'un home de 60 anys que presentava símptomes d'alguna "pertorbació" i que posseïa dues armes.


Els fets han tingut lloc en un bar de la població d'Uhersky Brod, situada a l'extrem oriental del país, segons ha informat en la seva pàgina web la cadena Ràdio Praga. Segons aquest mitjà, un home ha obert foc amb la seva arma i ha disparat una vintena de trets.

Un home que s'ha refugiat al bany del pub ha explicat que hi havia unes 20 persones a l'interior del local quan l'individu ha obert foc.


Enllaç noticia :