dijous, 8 de gener del 2015

Una policia assassinada en un nou tiroteig a París

08/01/2015

FRANÇA

Un altre agent ha estat ferit per un home de 52 anys que ha estat detingut i posteriorment ha fugit


Alèxia L. Ferret


Imatge del nou tiroteig a França


Una agent de la policia municipal ha mort, i un altre agent ha resultat ferit en un nou tiroteig a prop de la Porte de Châchillon, al sud de París. El presumpte atacant ha estat detingut primer però després ha aconseguit fugir amb el metro. El tiroteig s’ha produït després d'un accident de trànsit a la ciutat de Malakoff, en el límit sud de París.

En aquest sentit, el diari ‘Le Monde’ ha localitzat el tiroteig en el número 110 de la rue Pierre Brossolette a Montrouge. L'atacant anava armat amb un fusell MP5, segons afirmen fonts policials.


Segons els testimonis, tot ha començat quan un Renault Clio gris, a les 7:15h, s’ha vist involucrat en un accident de trànsit. Quan els agents municipals han arribat al punt de l'accident, un home ha disparat dues vegades i una de les agents ha caigut a terra, que és la que posteriorment ha mort.

El presumpte autor dels fets és un home de 52 anys i amb antecedents. Es tracta d'un africà amb el cap rapat i que portava una armilla antibales.

Aquest tiroteig arriba precisament l'endemà de la massacre a la seu de la revista satírica 'Charlie Hebdo', on tres homes van matar 12 persones i van deixar-ne diverses ferides.












http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/01/nou_tiroteig_a_paris_105605.php