diumenge, 9 de novembre del 2014

L'ultra Ynestrillas lloa el discurs de Podemos

08/11/2014

ESPANYOLISME

Al seu Facebook diu que subscriu "al 100% el que defensa Iglesias contra “la casta” i uns altres "ideals perseguibles que comparteixo"


Alèxia L. Ferret



Ricardo Sáenz de Ynestrillas Pérez



L'ultradretà Ricardo Sáenz de Ynestrillas Pérez ha equiparat el discurs del líder de Podemos, Pablo Iglesias, amb el de la Falange, i ho veu positiu. En el seu compte de Facebook, el falangista ha escrit que el discurs del nou partit és el mateix que el de “José Antonio”, encara que “endolcit”.

Sáenz de Ynestrillas ha mostrat la seva convergència amb les idees de Iglesias que, al seu entendre, són les que defensa la Falange: “Odi a la casta política que s'enriqueix a costa de la misèria humana és comprensible.


Revengisme sobre els qui imposen la seva tirania i la repressió és lògica. Llibertat dels pobles, obertura de fronteres, són ideals perseguibles que comparteixo…”.

Les paraules de l'ultradretà a Facebook han encès el debat a la xarxa social on alguns han recordat les polèmiques manifestacions de Podemos quan algun dels seus dirigents defensa que no és “ni de dretes ni d'esquerres”, una postura que en el seu moment també va defensar el fundador de la Falange, José Antonio Primo de Rivera.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/11/l_ultra_ynestrillas_lloa_el_discurs_de_podem_104397.php