dissabte, 11 d’octubre del 2014

#MarcaEspanya 4.000.-€ per portar una estelada, honors per portar una bandera nazi

Divendres, 10 d'octubre de 2014 20:45 h

El seguidor de la Penya Àlex Molina ha estat sancionat amb una multa econòmica i un any sense entrar a recintes esportius per exhibir una estelada, mentre la simbologia nazi compta amb les glories a Espanya




Això a Espanya té premi


Badalona (ACN).- La Comissió Antiviolència del Consell Superior de l'Esport en una decisió contra el dret democràtic ha interposat una multa de 4.000 euros i un any de sanció sense poder entrar a cap recinte esportiu al jove de Badalona que va exhibir una estelada al pavelló Príncipe Felipe durant el darrer partit que el Joventut va jugar a la pista del CAI Saragossa. 

Segons la comissió, el jove "va alterar l'ordre a la graderia, va insultar als aficionats i va agredir els agents". Els aficionats de la Penya, per la seva banda, expliquen que els agents de la policia espanyola van detenir Àlex Molina sense cap més motiu que el de mostrar l'estelada i que van ser els agents els que van agredir-lo. 

Recordem que la bandera nazi exhibida a l’espai dels aficionats del Madrid a la final de la copa del rei a València ha estat absolta. 

Perseguir la simbologia catalana i honors d’estat a la simbologia nazi

Antiviolència també ha interposat dues multes més a altres dos aficionats del club verd-i-negre. Són sancions de 3.000 euros cadascuna, així com una prohibició de sis mesos sense entrar a recintes esportius. La Comissió Antiviolència ho ha decidit en la seva reunió ordinària al Consell Superior de l'Esport.