dissabte, 13 de setembre del 2014

“Yo hoy pondria una bomba en el Camp Nou”

Dissabte, 13 de setembre de 2014 17:00 h

Els crits d’independència al Camp Nou i una pancarta de “serem lliures”, desferma l’odi a Twitter que ha alimentat la caverna mediàtica contra Catalunya


Piulades com una “Bomba en el Camp Nou Yaaaaa!”, “En realidad una bomba en el camp Nou no vendria nada mal”, o “los putos catalufos pidiendo la independència en el Camp Nou. Seria el momento idóneo para poner una bomba i acabar com la basura del país”, són alguns dels exemples de les múltiples piulades a Twitter que enalteixen el terrorisme i que són el resultat de l’odi que fomenta la caverna mediàtica contra Catalunya. Personatges com Jiménez  Losantos, Carlos Herrera, Susanna Griso, Pepa Bueno, programes com La Sexta Noche i tertulians com Antonio Bolaño, Paco Marhuenda i alguns membres de Societat Civil Catalana, que expliquen una Catalunya irreal, són responsables en bona mesura d’aquesta bogeria que s’ha produït avui a la xarxes socials. 




L’equipació de la senyera aixeca espurnes

El Barça, que avui juga amb l’Atlètic de Bilbao un partit de la lliga, ha sortit amb l’equipació de la senyera i l’Atlètic de Bilbao s’ha vestit amb la samarreta de color verd que recorda la selecció basca. La combinació ha estat explosiva perquè molts unionistes han albirat les dues seleccions competint.

L’afició del Camp Nou dóna una lliçó a una directiva acovardida


Dos dies després de la Diada el camp del Barça  s’ha omplert d’estelades, els crits d’independència en el minut 17:14 han estat molt presents i el hashtag #seremlliures ha corregut com la pólvora. Tot això després que la directiva del Barça hagi renunciat a que el club signi el Pacte Nacional del Dret a Decidir tot i que sí s’ha sumat als actes del Tricentenari.

Ampliem amb captures de pantalla recopilades per @sergimaranya 














http://www.directe.cat/noticia/366980/yo-hoy-pondria-una-bomba-en-el-camp-nou 

 

1 comentari :

sergei ha dit...

No es menester fer comentaris, ells es retraten amb els seus.