diumenge, 21 de setembre del 2014

“Societat Civil Anti Catalana” fa una crida a embrutar Catalunya

Diumenge, 21 de setembre de 2014 05:00 h

L’entitat antiindependentista vol recuperar el 12-O l’esperit de conquesta d’Espanya en un acte a Barcelona que reunirà tota l’extrema dreta, una provocació en tota regla a la veritable societat civil catalana


L’entitat que quasi no té socis, però que mou un pressupost considerable i que compta amb una presència mediàtica desmesurada en funció del que representa, ha anunciat una nova provocació. Ha fet una crida a l’extrema dreta de tot l’Estat per tal que es desplacin a la capital catalana. SCC prepara un acte pel proper 12 d’octubre, dia de la hispanitat, i “dia de la Raza” per l’entitat unionista, a l’Arc de Triomf de Barcelona. Un intent més per provocar una fractura de la societat catalana, un intent més de l’anomenada Via Ulster fins el moment fracassada. 

Afegeix la llegenda


Del fracàs de l’acte de Tarragona a demanar ajuda a l’extrema dreta

L’acte que van convocar a Tarragona per l’11 de setembre, malgrat comptar amb un ampli suport mediàtic i de diners, va ser un fracàs estrepitós, tant sols 2.500 persones, moltes vingudes de fora de Catalunya i amb elements de l’extrema dreta, van acudir a la cita. Ara l’entitat intenta seguir endavant amb les seves intencions de provocar la societat catalana i a manca de participants catalans demana ajuda.

Apropament a Ciudadanos

Avui el president de Societat Civil, Josep Ramon Bosch ha assistit a l’acte organitzat pel partit d’Albert Rivera d’inici de la campanya “mejor unidos” que explicarà per tota Espanya la via anomenada constitucionalista, via que a Catalunya és minoritària. Josep Ramon Bosch ha estat un dels grans entusiastes de l’acte d’avui, davant el fracàs de les convocatòries de SCC, sembla que toca ajuntar esforços del moviment unionista.

Societat Civil Catalana intenta una darrera provocació de la mà de l’extrema dreta espanyola


L’entitat gens arrelada a Catalunya ara vol, amb l’ajuda de l’extrema dreta espanyola, fer un acte de força en un lloc emblemàtic de la capital catalana i ha radicalitzat el seu discurs buscant l’enfrontament, un cop més caldrà està preparats per no caure en la provocació.