divendres, 12 de setembre del 2014

Resposta del PP a la Diada: sou uns nazis

Divendres, 12 de setembre de 2014 14:55 h

La secretària general del PP adverteix que quan "s'oblida l'Estat de dret vénen els totalitarismes i les dictadures"










El PP segueix amb la seva política de "sedució" dels catalans. La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, durant la seva intervenció al Fòrum de Noves Generacions que se celebra a València. ha advertit el president Mas que  "governar a cop de concentració o de manifestació no és propi de les democràcies", i ha afegit que  el president Mas que no pot dir als ciutadans que poden incomplir la llei perquè això significa "enviar la democràcia i l'estat de dret a passeig". 

En la mateixa línia, el portaveu del PP de Sabadell va comparar imatges de la 'V' amb el nazisme a Twitter. Esteban Gesa, va publicar aquest dijous al seu compte personal tres imatges de nazis amb una 'V', acompanyades de la frase 'No n'hi ha 2 sense 3...'. 

Suposada agressió a una jove de NNGG

Cospedal també ha parlat de la suposada agressió a una jove de NNGG a Tarragona quan es dirigia amb un grup de joves del PP a la concentració contra la consulta del 9-N i ha assegurat que els que van pegar, acorralar i insultar la noia, ho van fer perquè  ella pesa diferent que els “radicals independentistes i això és totalitarisme, exclusió i manca de democràcia".

En aquest sentit, Cospedal  ha assegurat que el PP no permetrà que !els que defensem la integritat del nostre país, la unitat d'Espanya, el dret dels catalans a ser catalans, espanyols i europeus, que no divideixin Catalunya en dos, que no separin Catalunya de la resta d'Espanya i Europa siguem de pitjor condició ni que els radicals independentistes ens tractin com ciutadans de segona", ha sentenciat.