dimecres, 16 de juliol del 2014

El caos i la mofa s’apoderen del “manifiesto LEI”

Dimecres, 16 de juliol de 2014 12:45 h

La web del “manifiesto” assegura que un atac d’spam “massiu i constant” ha deixat seriosament malmès el sistema d’adhesions de la web. Ara a que se te’n fotin li diuen atac 








Molt intel·lectual i poques llums. “Tenim un problema a la web. Sembla que hi ha dues signatures falses” anunciava en forma de SOS #libreseiguales. I és que Escribá de Balaguer, Karl Marx, Pablo Iglesias Podemos i Sa Matao Paco , havien signat el manifest. “Falsificar signatures no es graciós, es il·legal” asseguraven, i al cap d’una hora es desdeien:“ Rectifiquem la nostra piulada anterior. No es il·legal. Però no ens sembla bé”. 

El caos però no s’atura i piulen que ahir van arribar a les 7000 signatures, que algunes són falses i estan comprovant les verdaderes, que de moment són 24, també reconeixen que estan rebent moltes mofes de “certs sectors” i  carreguen els neulers al moviment independentista amb una piulada: “quan a la #ViaCatalana van comptar els "gegants" com a manifestants, no semblava que molestés als que ara ens critiquen”.  

La “xusma” surt a l’atac del “manifiesto”


Avui Arcadi Espada, un dels membres de la plataforma ultranacionalista espanyola, després de comparar la màfia amb la consulta, ha assegurat a Catalunya Ràdio que "La nostra pàgina va patir l'atac de la 'xusma', que és un atac perfectament previsible al territori moral que conforma un internet obert, i naturalment tractarem de defensar-nos d'això com puguem."

Sempre els quedarà intereconomia i 13tv

“Agraïm a @Intereconomia i @13tv_es per haver-se posat en contacte amb nosaltres ràpidament. Queden pocs mitjans així de plurals”, piulava el twitter caòtic dels intel·lectuals ultra nacionalistes espanyols.