dimecres, 16 de juliol del 2014

Álvaro: “El manifest espanyolista és una fàbrica d’independentistes”

16/07/2014

DRET A DECIDIR

Pilar Rahola desmenteix en antena les afirmacions d’Andrea Levy, vicesecretaria d’Estudis i Programes del PPC


Alèxia L. Ferret


Francesc-Marc Álvaro a Singular TV


 El periodista Francesc-Marc Álvaro ha assegurat aquest matí que el manifest espanyolista de “Libres e iguales”, que es va presentar ahir i que demana al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que actuï amb mà dura contra el nacionalisme català, “és una fàbrica d’independentistes”.

En declaracions a ‘El món a RAC1”, Álvaro ha lamentat que cada dia “esmorzo, dino i sopo cada dia amb Societat Civil Catalana a TV3”, i pel contrari a les “televisions espanyoles no es dóna veu a Òmnium o l’ANC”.

Rahola desmenteix Levy


L’anècdota de la tertúlia ha arribat quan la vicesecretaria d’Estudis i Programes del PPC, Andrea Levy, Ha afirmat que Pilar Rahola va dir que “els que no estan a favor de la consulta són antidemòcrates”. Però en escoltar aquestes paraules, la periodista ha trucat a RAC1 per desmentir a Levy, i explicar que ella no havia dit això en cap cas sinó que es queixava que l'anticatalanisme cotitza.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/07/Alvaro_el_manifest_espanyolista_es_una_fabrica_d_independentistes_101862.php