dijous, 19 de juny del 2014

Cop d’efecte de Mas, Rakosnik manté l’agenda a Califòrmia

Dimecres, 18 de juny de 2014 20:20 h

La dona del president assumeix els costos de l'estada i assistirà als actes que ja estaven programats en un principi, en una mostra de suport als organitzadors dels actes





 

Palo Alto (Califòrnia, EUA) (ACN).- La dona del president de la Generalitat de Catalunya, Helena Rakosnik, mantindrà el viatge a Califòrnia (Estats Units) fins divendres després que el president de la Generalitat, Artur Mas, hagi tornat a l'estat espanyol abans del que estava previst en un principi per assistir a la proclamació de Felip VI. El president només va realitzar la primera jornada del viatge a Carolina del Nord, aquest dilluns, quan va inaugurar una nova planta de l'empresa Grífols. 

Rakosnik ha decidit mantenir el viatge després que els organitzadors dels diversos actes que hi havia
programats li demanessin que ho fes. D'aquesta manera, expressa el seu suport i el del president en l'organització dels mateixos.

Mas a Madrid, Helena Rakosnik a Califòrnia

Helena Rakosnik assumirà els costos d'aquesta estada -com fa sempre que acompanya Mas en els seus viatges- i assisteix als actes a títol personal. Recordem que les respectives parelles dels caps d’estat assisteixen moltes vegades en els viatges i participen de les visites, fins i tot amb agenda pròpia.

Agenda d’activitat de Helena Rakosnik a Califòrnia

Així, entre altres activitats, la dona d'Artur Mas assistirà a la visita de les bodegues Artesa-Codorníu a Carneros (Napa Valley), durant la qual es presentarà el projecte Codorníu-IRTA aquest dimecres i també a Los Angeles a l'acte 'Hollywood/Barcelona, an open gate to creativity and industry', organitzat per l'Acadèmia del Cinemà Català el divendres.