dijous, 12 de juny del 2014

Als inversors americans tampoc no els espanta el procés

Dijous, 12 de juny de 2014 15:15 h

La multinacional americana Ecolab inverteix a la planta de Celrà per doblar la capacitat de producció. La marca distribueix els seus productes al mercat espanyol, europeu i a l'Àfrica.




 

Celrà (ACN).- La multinacional americana Ecolab ha doblat la capacitat de producció que té a la planta de Celrà (Gironès). Gràcies a una nova nau, la planta gironina fabricarà ara més de 40.000 tones anuals de productes de neteja industrial, dirigits a una gran varietat de clients (entre d'altres, cadenes hoteleres, hospitals i empreses d'alimentació). 

El president d'Ecolab a Europa, Darrell Brown, subratllat que la inversió també ha permès incrementar plantilla fins arribar als 60 treballadors. Els productes que surten de Celrà es
distribueixen arreu de l'Estat, a mercats europeus i a l'Àfrica. Ecolab està present a més de 160 països del globus, dóna feina a 10.100 treballadors i disposa de fins a 135 fàbriques. 

A l’acte d'inauguració de la nova planta que Ecolab ha aixecat al complex de Celrà ha comptat amb l'assistència avui dels directius europeus de la multinacional química, que fabrica productes de neteja industrial.