dijous, 15 de maig del 2014

Provocació falangista a Cardedeu: "Espanya no es discuteix, es defensa"

15/05/2014

Els ultres afirmen que "autèntics catalans han retornat la dignitat d’un poble que es rebel·la contra la tirania separatista"


Nerea Rodríguez


La pancarta provocativa que ha col·locat Falange a l'Ajuntament de Cardedeu


Membres de Falange han col·locat aquesta matinada la bandera espanyola a l’Ajuntament de Cardedeu, i ho han fet amb una pancarta provocativa en espanyol on es pot llegir: “Espanya no es discuteix, es defensa”.

Falange ha assegurat que ha fet l'acció perquè el consistori de Cardedeu “porta anys desobeint
voluntàriament la llei, motivat pel seus malaltís odi a Espanya, sense que les autoritats facin res”. Per aquest motiu, “autèntics catalans han retornat encara que sigui durant unes hores, no només la legalitat sinó la dignitat d’un poble que es rebel·la contra la tirania separatista”, ha afegit.

L'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila (CiU), ha explicat aquest matí a El Món a Rac1 que l'acció es va dur a terme a les 4 h de la matinada, i que la guàrdia municipal del poble va retirar la bandera i la pancarta. "És una mostra del que ens passa a Catalunya, amb nocturnitat es creen problemes allà on no n’hi ha", ha sentenciat l'alcaldessa, molesta amb Falange..


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/pengen_la_bandera_espanyola_a_cardedeu_amb_una_pancarta_espanya_no_es_discuteix_es_defensa_100656.php