dijous, 1 de maig del 2014

Fracassa el xantatge de @ciudadanosCs als sindicats per ser favorables al dret a decidir

Dijous, 1 de maig de 2014 13:10 h

El partit de Rivera acusa els sindicats de defensar els interessos de "l'oligarquia separatista" en lloc de vetllar pels drets dels treballadors Lamenta que siguin "còmplices i serveixin de coartada al desafiament separatista


Barcelona (ACN).- El secretari general i portaveu de Ciutadans, Matías Alonso, ha acusat aquest dijous els sindicats de defensar els interessos de "l'oligarquia separatista" i no els drets dels treballadors. En roda de premsa des de la seu del partit, ja que Ciutadans no participarà com ha fet altres anys en les concentracions convocades a Catalunya amb motiu del Dia del Treball, ha criticat que els sindicats "siguin còmplices i serveixin de coartada al desafiament separatista d'Artur Mas".  



Manifestacio de l'1M a Barcelona


No se’ls ha trobat a faltar


El secretari general de Ciutadans ha lamentat que els sindicats majoritaris a Catalunya "s'hagin bolcat en servir de paraigües a la causa separatista, que és el principal objectiu d'Artur Mas i el seu govern", ha dit, quan "les principals preocupacions dels treballadors són l'atur, la precarietat laboral i la persistència de la cisi econòmica". De totes maneres no s’ha notat l’absència de Ciudadanos en les manifestacions de l’1 de maig.

No obstant això, Alonso ha destacat la "importància històrica" dels sindicats "en la defensa i consolidació dels drets dels treballadors" i ha reconegut la "labor encomiable" de la "majoria" dels seus representants.