dilluns, 5 de maig del 2014

Cospedal acusa els partits sobiranistes "d'actituds feixistes"

Dilluns, 5 de maig de 2014 13:40 h

La secretària general del PP també els acusa de creure's superiors i d'induir a la violència contra el PP


La secretària general del PP i presidenta de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, en la seva intervenció en la clausura de la reunió de la Junta Directiva del PP de Guadalajara, ha acusat els partits sobiranistes de tenir actituds feixistes. Cospedal ha assegurat que aquest partits es creuen  superiors i atien la violència contra el PP, que rep atacs, i, fins i tot, agressions físiques. "Això de creure’s el millor i atacar als altres partits polítics fins i tot amb agressions es diu ser un feixista ", ha sentenciat Cospedal. 






Camacho dispara i Cospedal remata


La presidenta del PPC , Alícia Sánchez Camacho, va denunciar la setmana passada “una escalada de violència verbal i física" a Catalunya dirigida als polítics del PPC i lamentava que ara es
posi "èmfasi" a l'agressió que ha patit el primer secretari del PSC, Pere Navarro, i en canvi no es recordi que el PPC fa molts mesos que està denunciant una "escalada d'atacs". Cospedal ha fet referència al llistat de greuges que va denunciar Camacho i ha afirmat que "només volen el pensament únic" .

Fotos Militants del PP :






http://directe.cat/347905