dijous, 3 d’abril del 2014

«Independenciaaaa!», a les televisions de Noruega, Suècia i Finlàndia @HelpCatalonia

Dijous, 3 d'abril de 2014 17:45 h

Help Catalonia, fa més de 4 anys, que treballa EXCLUSIVAMENT amb voluntariat per internacionalitzar la causa catalana des de la societat civil.


Entre les gestions de l'organització hi ha el contacte amb premsa internacional per difondre el procés de secessió que viu Catalunya. En aquest sentit l'organització fou contactada per YLE, la principal cadena de Finlàndia per col·laborar en un possible documental sobre la situació catalana. YLE és la companyia de radiodifusió pública més important de Finlàndia. 






El documental, realitzat pel periodista finès Pekka Palmgren, s'acaba de fer públic i recull diferents situacions i opinions sobre la independència catalana. Titulat 'Independènciaaaaa' Help Catalonia ha gestionat la majoria dels diferents contactes per a YLE. L'editor de Help Catalonia, Jordi Vàzquez, és un dels fils conductors del reportatge. El rdocumental és emès per totes les televisions públiques escandivanes: la de Noruega, Suècia i Finlàndia.

Help Catalonia vol explicitar que tot plegat s'ha fet sense cap suport públic o institucional, això demostra que mentre s'inverteixen desenes de milers d'€ en internacionalitzar la causa catalana, la millor, i més efectiva eina és la realitat de la societat civil, sense subvencions ni oportunisme.  



Enllaç programa : http://arenan.yle.fi/tv/2221138
 



http://directe.cat/343704