dilluns, 17 de febrer del 2014

De Cospedal: "No admetrem el concepte de nació en relació a Catalunya"

17/02/2014

REFERENDUM

La secretària general del PP opina que Zapatero "ens ha posat en una tessitura molt complicada"


Nerea Rodríguez


La presumpta implicada Gürtel M.D.de Cospedal
La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha insistit avui que “el Govern de Rajoy ha dit que la Generalitat no pot incomplir la llei i que no admetrà un referèndum il·legal, ni cap actuació de la Generalitat que persegueixi que no siguem tots els espanyols els que decidim sobre el futur d’Espanya”. En aquest sentit, ha afirmat que “avui hi ha un Govern a Espanya que no admetrà això del concepte de nació en relació a Catalunya, perquè la nació és una, que és Espanya”.

Durant una entrevista al programa ‘AR’, de Telecinco, De Cospedal ha aprofitat per carregar contra l’expresident socialista José Luís Rodríguez Zapatero: “Va dir que admetria qualsevol cosa que vingués del Parlament de Catalunya, i va dir que el concepte de nació de Catalunya i Espanya és discutible”.

Sobre aquest fet ha opinat que “un president que no tingui clar què és el seu país no és un bon president”. “Això es ha posat en una tessitura molt complicada”, ha sentenciat.

" Ho diu una corrupta del PP " !!


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/de_cospedal_no_admetrem_el_concepte_de_nacio_en_relacio_a_catalunya_98807.php