divendres, 21 de febrer del 2014

Capella: "A Madrid tens més problemes si ets català que si ets basc"

21/02/2014

El periodista de TV3 explica que és comprensible, "tot i la greu situació que ha tingut Euskadi a causa de la violència"


Mar Sabé



Josep Capella a Rac1 - @JordiArmenteras
El corresponsal de TV3 a Madrid, Josep Capella, ha explicat avui que a Madrid "tens més problemes si ets català que si ets basc". El periodista, que porta molts anys vivint i treballant a la capital de l’Estat, ha compartit que “és comprensible”, “tot i la greu situació que ha tingut Euskadi a causa de la violència”.

Capella, que avui s’ha estrenat com a tertulià d’El Món a Rac1, ha explicat anècdotes que li han passat per ser català a Madrid, com que ara fa poc unes noies van tirar olives a una taula on sopava el corresponsal de Rac1 a la ciutat, Jordi Armenteras, amb uns amics perquè parlaven català.

La sentència del Tribunal Constitucional en contra de l’Estatut va fer que la societat de Madrid va començar a escoltar més, a mirar més, a comentar més el tema català. “Ara ha baixat el grau de popularitat”, ha explicat, perquè mentre que abans només s’escoltava en elits, ara és un tema recurrent que pots escoltar a qualsevol bar.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/capella_a_madrid_tens_mes_problemes_si_ets_catala_que_si_ets_basc_98914.php