dimecres, 29 de gener del 2014

El president del BCN World: "El procés sobiranista no ens preocupa"

29/01/2014

TURISME

Xavier Adserà rectifica i nega la major: "El projecte lúdic i turístic no es traslladarà a Madrid"

 


Lluís Goñalons



La periodista Mònica Terribas i el conseller delegat de Veremonte, Xavier Adserà


Xavier Adserà, conseller delegat de Veremonte l’empresa promotora del complex lúdic i turístic BCN World, ha admès avui que el procés sobiranista no els "preocupa i tampoc preocupa els inversors de BCN World".

En declaracions a 'El Matí de Catalunya Ràdio' ha asseverat que el projecte es discutirà amb moltes variables. Però el procés sobiranista no influirà en la decisió. "Confio en el nostre seny i en les institucions públiques catalanes", ha reblat el responsable del grup promotor BCN World.

Seguidament, Adserà s'ha desdit de traslladar el projecte lúdic a Madrid. El promotor va deixar la porta oberta a traspassar el projecte al alertar ahir davant del Parlament que la taxa del joc a la capital espanyola es va rebaixar fins a l'1% mentre aquí es parla de rebaixar-lo del 55% actual fins al 10%. Finalment, avui ha rectificat: "El projecte BCN World no anirà a Madrid. L'aposta de Veremonte és pels terrenys de Catalunya". I ha aprofitat per matisar les insinuacions reblades ahir: "Si nosaltres no fem el projecte a Catalunya algú altre farà un projecte similar a Madrid".

Amb tot, el conseller delegat de l'entitat promotora ha afirmat que "si amb aquesta rebaixa que demanen a la Generalitat, aquesta perd diners "cobrirem la diferència i assumim aquest risc", s'ha compromès.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/el_president_del_bcn_world_el_proces_sobiranista_no_ens_preocupa_98416.php