dimecres, 7 de juny del 2017

Pep Guardiola llegirà el manifest pel referèndum en l'acte de les entitats sobiranistes



PROCÉS







Marta Lasalas
Barcelona. Dimecres, 7 de juny de 2017




















L'exentrenador del Barça Pep Guardiola llegirà el manifest de l'acte unitari en defensa del referèndum que han convocat per diumenge les tres entitats sobiranistes, segons han avançat en roda de premsa conjunta els responsables de l'ANC, Jordi Sànchez, Òmnium, Jordi Cuixart, i l'AMI, Neus Lloveras.



Tots tres han recordat que l'acte, que està convocat a les 12 del migdia a Montjuïc davant les columnes de Puig i Cadafalch, se celebrarà amb tota probabilitat un cop el Govern hagi anunciat ja la
data i pregunta del referèndum i tindrà com a objectiu mostrar el "suport clar" a les institucions i les persones que assumiran la responsabilitat de tirar endavant el referèndum.



Sànchez ha assegurat que no ha estat gens difícil convèncer Guardiola perquè vingués a llegir el manifest -"té molt bons amics al país i alguns juguen un paper molt important"-. "Representa un símbol del que volem expressar aquest diumenge", ha reconegut el president de l'ANC.



Guardiola, que ha mostrat repetidament el suport al procés en actes organitzats per les entitats sobiranistes, figurava al darrer lloc de la llista de JxSí per Barcelona a les eleccions del 27-S.







Enllaç noticia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/pep-guardiola-manifest-acte-diumenge_164223_102.html