divendres, 16 de juny del 2017

Les amenaces del fiscal general provoquen una allau de voluntaris per al referèndum



PROCÉS







Maria Macià
Foto: Sergi Alcàzar
Barcelona. Divendres, 16 de juny de 2017















Les amenaces del fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza, contra els voluntaris del referèndum de l’1 d’octubre han tingut un efecte totalment oposat a la dissuasió. Lluny de fer-se enrere, desenes de catalans han decidit apuntar-se com a voluntaris i ho han fet notar a la xarxa.



Només unes hores més tard de l'anunci del fiscal, Twitter s'ha emplenat de missatges d'usuaris plantant cara a l'amenaça de Maza. En diversos tuits, asseguraven que les intencions de la fiscalia eren "un motiu més" per fer de voluntaris. D'altres, donaven per fet que el Govern aconseguirà sobrepassar els 4.500 voluntaris necessaris per fer possible a una jornada de votació com la que prepara Catalunya.



Les demandes per poder apuntar-se ja en una llista de voluntaris van en augment. De moment, el president, Carles Puigdemont, només va avançar aquest dimecres que el Govern té la intenció d'obrir una borsa perquè "treballadors que ho vulguin, funcionaris o no, es puguin apuntar perquè el Govern els acrediti com a agents electorals".










































 











































Enllaç noticia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/allau-voluntaris-referendum-amenaca-fiscal_166773_102.html