dijous, 22 de juny del 2017

Forcadell, sobre el seguiment a ella i la seva família: ‘És fastigós; qui pot estar segur?’



PAÍS - PRINCIPAT







Declaracions de la presidenta del parlament en un acte amb subscriptors de VilaWeb 















Per: Redacció 

22.06.2017  10:14










L’ex-director de Método 3 Francisco Marco va explicar dimarts al parlament que la presidenta de la cambra, Carme Forcadell, havia estat investigada pel grup de policies que actuaven en el marc de l’operació Catalunya per a mirar de trobar draps bruts de dirigents independentistes. Deia Marco que havien investigat tant Forcadell com la seva família: ‘Cercaven qualsevol merda per poder dir que l’ANC era dolenta, perquè Forcadell era dolenta.’



Just ara fa un any, la Cadena Ser va publicar uns informes anònims dels serveis de seguretat de l’estat espanyol amb
l’objectiu de criminalitzar Forcadell; i per això van fer un seguiment especial d’ella, del seu marit, dels seus dos fills i els seus dos germans.



Ahir Forcadell, en un acte amb subscriptors de VilaWeb, va fer una intervenció contundent sobre aquest fet, que un any després s’han tornat a posar damunt la taula. ‘La persona que va fer guerra bruta continua en un escó al congrés [en referència a Alícia Sánchez-Camacho]. I l’ex-director de l’Oficina Antifrau [Daniel De Alfonso] continua essent magistrat. Com voleu que els ciutadans confiïn en la justícia? És fastigós perquè s’han utilitzat recursos de l’estat per perseguir una persona només perquè pensa diferent. Hi ha guerra bruta, sí. Però no saben que en aquest país hi ha molta gent que pensa de manera desinteressada, sense interessos amagats. Aquesta és la nostra victòria. 



Va ser fastigós, per a la meva família i per a molta altra gent. Qui pot estar segur en aquest país? Avui em passa a mi, però demà passarà a un altre.’



Més informació:
Forcadell: ‘Europa acabarà acceptant el resultat de l’1 d’octubre’ (crònica de l’entrevista de Forcadell amb els subscriptors de VilaWeb)






Enllaç noticia :