dijous, 25 de maig del 2017

Hisenda denuncia Cristiano Ronaldo per defraudar vuit milions d'euros



FRAU FISCAL







L'Agència Tributària ha enviat l'expedient a la Fiscalia, que arxivarà el cas o decidirà si es tracta d'un delicte fiscal o una infracció administrativa

El cas és semblant al de Messi, pel qual ha estat condemnat a 21 mesos de presó

El Suprem confirma la pena de 21 mesos de presó per a Messi per frau fiscal








| 25/05/2017 a les 07:12h




Cristiano Ronaldo, en un partit amb el Reial Madrid. Foto: Europa Press



Hisenda ha denunciat Cristino Ronaldo per delicte fiscal. L'Agència Tributària considera que el jugador del Reial Madrid va defraudar vuit milions d'euros vinculats als seus drets d'imatge entre 2011 i 2013. Ronaldo no va tributar una part important dels seus ingressos per la comercialització d'aquests drets.



Així ho recull l'expedient que l'Agència Tributària ha enviat a la Fiscalia de Madrid. Ara, la Fiscalia haurà de decidir si accepta la denúncia a tràmit i, si és dona el cas, interpretar si es tracta d'un delicte fiscal o una infracció administrativa.








La Fiscalia haurà d'afanyar-se a prendre una decisió si vol mantenir viu el cas, ja que el primer presumpte delicte, el de l'any 2011, prescriuria el 30 de juny.




La denúncia coincideix amb la decisió del Tribuna Suprem, feta pública aquest dimecres, de confirmar la condemna de 21 mesos de presó a Leo Messi per frau fiscal, un procés judicial molt semblant al que haurà d'encarar Ronaldo si tot segueix endavant.







Enllaç noticia :

http://www.naciodigital.cat/noticia/131795/hisenda/denuncia/cristiano/ronaldo/defraudar/vuit/milions/euros