dilluns, 8 de maig del 2017

Héctor López Bofill declara pels tuits crítics amb Espanya i rep el suport de Francesc Homs



PROCÉS CATALÀ







El jurista i escriptor defensa la "llibertat d'expressió" en la compareixença a la Ciutat de la Justícia

Imputen el jurista Héctor López Bofill per uns tuits polítics: «Un nou atac a la llibertat d'expressió»








| 08/05/2017 a les 14:55h
El jurista i escriptor Héctor López Bofill ha declarat aquest dilluns a la Ciutat de la Justícia per haver fet piulades crítiques amb Espanya. Després de la compareixença en seu judicial, López Bofill ha avançat a les xarxes socials que ha fet "una extensa declaració en defensa de la llibertat d'expressió". 








López Bofill ha comptat aquest dilluns amb el suport de l'exconseller Francesc Homs, inhabilitat per
la seva implicació en el procés participació del 9 de novembre del 2014. Homs ha hagut de deixar recentment l'acta de diputat al Congrés per aquesta inhabilitació dictada pel Tribunal Suprem.


La Fiscalia Superior de Catalunya havia citat el jurista i escriptor després de la publicació a Twitter de diversos comentaris sobre els dèficits democràtics que, al seu parer, es produeixen a l'estat espanyol. "Aviat arribaria el dia en què els independentistes haurem d'anar amb compte amb el que diem", havia escrit López Bofill. "Com els demòcrates en temps de Franco", havia afegit. Després que la Fiscalia li comuniqués la citació, va assegurar que se'l perseguia per les seves "opinions polítiques" expressades en públic.

Enllaç noticia :