dimarts, 23 de maig del 2017

Daesh reivindica l'atemptat de Manchester



REGNE UNIT






El Nacional
Foto: Efe
Barcelona. Dimarts, 23 de maig de 2017
















Daesh ha reivindicat l'atemptat del Manchester Arena que ha deixat 22 morts, alguns nens, i una seixantena de ferits. Sembla ser que Daesh ha reclamat l'autoria a través de l'aplicació Telegram. Aquest matí la policia ha detingut un noi de 23 anys vinculat amb els esdeveniments, tot i això els cossos policials estan convençuts que l'atacant, el que va fer detonar la bomba, va morir amb l'explosió.



En el comunicat enviat per Daesh, els terroristes asseguren que un "soldat del califat" va col·locar "diversos paquets bomba" en diverses concentracions de "creuats" a la ciutat britànica.




















Aquest dimarts al matí, també s'ha evacuat temporalment el Manchester Arndale, un centre comercial de la ciutat que està a menys de 10 minuts de l'estadi on es va perpetrar l'atemptat. La policia ha evacuat a tots els transeünts i s'ha escampat el rumor que hi havia hagut una altra explosió, finalment era només una falsa alarma.



D'altra banda, la Primiera Minsitra, Theresa May, ha assegurat en declaracions des de Downing Street que la policia ja coneix l'identitat de l'autor de l'atac, però que per ara no es farà pública aquesta informació.








Enllaç noticia :

http://www.elnacional.cat/ca/iglobal/daesh-reivindica-atemptat-manchester_160365_102.html