dimarts, 25 d’abril del 2017

SOM Gramenet respon C's a l'estil Rubianes: «A mi la unidad de España me suda la polla por delante y por detrás»



PLE MUNICIPAL







Una moció a favor de la unitat d'Espanya presentada per Societat Civil Catalana a proposta de C's a Santa Coloma de Gramenet acaba amb un intens intercanvi de retrets a la sessió plenària








| 25/04/2017 a les 17:03h
Ple calent ahir a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. La sessió va acollir dues mocions enfrontades, fet que va donar peu a un intens intercanvi de retrets.


 
Ciutadans (C's) va convidar Societat Civil Catalana a presentar una moció instant al consistori a fer una declaració institucional a favor de la unitat d'Espanya. El text, que va recollir el suport de C's i PP, va rebre una resposta contundent del grup municipal SOM Gramenet -que agrupa CUP, Podem i altres col·lectius de la ciutat- que va parafrasejar l'humorista Pepe Rubianes: "A mi la unidad de España me suda la polla por delante y por detrás. Y que se metan a España ya en el puto culo, a ver si les explota dentro y les quedan los huevos colgando del campanario. Que vayan a cagar a la puta playa con la puta España, que llevo desde que nací con la puta España, vayan a la mierda ya con el país ese y dejen de tocar los cojones."
Prèviament, la candidatura municipalista SOM Gramenet i Gent d'Esquerres-ICV-EUiA havia presentat una moció d'adhesió al manifest del Pacte pel Referèndum. El text va ser tombat pels socialistes, que governen amb majoria absoluta al consistori colomenc, i va comptar també amb els vots en contra de C's i PP. 


 
La negativa del PSC a donar suport al referèndum va ser durament criticada per l'oposició i per ERC, que van recordar al govern municipal el compromís que havia assumit el consistori el 2013 a favor del dret a decidir.  



   



  
Enllaç noticia :