dimarts, 4 d’abril del 2017

La CUP pressiona el Govern i exigeix «#dataipreguntaara»



PROCÉS CATALÀ






La formació de l'esquerra independentista reparteix milers de paperetes i omple la xarxa amb piulades exigent concretar el referèndum








| 04/04/2017 a les 08:30h
La diputada Eulàlia Reguant repartint butlletes del referèndum | ACN
La CUP pressiona el Govern per tal que fixi la data i la pregunta del referèndum. La formació de l'esquerra independentista, tal i com ha avançat NacióDigital, ha escampat a les xarxes el hashtag #dataipreguntaara amb l'objectiu de ser trending topic a primera hora del matí. També ha començat un repartiment de paperetes de l'eventual referèndum al carrer. 

La campanya de la CUP arriba pocs dies després que Carles Puigdemont arribés a plantejar fins a tres possibles preguntes pel referèndum. La proposta dels anticapitalistes fa dies que està sobre la taula –“Vol que Catalunya esdevingui una república independent?”- i avui l'han tornat a difondre en forma de butlleta.


"L’objectiu de la campanya és pressionar el Govern perquè fixi una data i una pregunta pel referèndum perquè el país s'ha d'organitzar", ha afirmat la portaveu del secretariat nacional de la
CUP, Núria Gibert, a les portes de l’estació d’Arc de Triomf, on una nodrida representació anticapitalista –encapçalada per la diputada Eulàlia Reguant- han repartit paperetes als viatgers. "Cal que tiri endavant un gran pacte social i polític per definir la data i la pregunta perquè això ajudaria a fer versemblant el procés i el referèndum", ha insistit Gibert.
Una de les imatges que la CUP ha difós a les xarxes socials Foto: CUP Molins de Rei

































Enllaç noticia :