dijous, 22 de desembre del 2016

El portaveu del PP a la Diputació de Barcelona: "Amb Franco els de la CUP estarien morts"



POLÍTICA




Ramon Riera s'ha dirigit a la regidora cupaire Maria Rovira, que abans havia afirmat que "a Espanya hi ha una democràcia de baixa intensitat".







per Arnau Garcia 22/12/2016



 
El portaveu del PP a la Diputació de Barcelona, Ramón Riera | PP
 
 
 
 
 
La regidora de la CUP a Barcelona, Maria Rovira, ha criticat al ple de la Diputació de la capital catalana que a l'Estat espanyol hi ha una "democràcia de baixa intensitat". Davant aquestes afirmacions, el portaveu del PP a la Diputació i regidor a l'Ajuntament de Badalona, Ramón Riera, ha respost que "si això fos una democràcia intensitat, vostès (en referència a la CUP) no podrien fer el que fan".




Aleshores, el portaveu popular ha afegit que "en temps de Franco els de la CUP no podrien assetjar una caserna de la Guàrdia Civil perquè estarien morts o detinguts". Fonts de la CUP de Barcelona han confirmat a El Món el contingut i el to de la discussió.



 
 
 

 
 
 
 
 
Davant l'indignació que han generat aquestes afirmacions entre els electes cupaires, Riera ha reiterat la seva tesi: "Perdonin, en temps de Franco estarien morts o detinguts". Un moment tens al ple, del qual se n'ha fet ressò el tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Barcleona Jaume Asens.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Enllaç noticia :