dilluns, 15 d’agost del 2016

Comença la festa major de Gràcia



CULTURA > CULTURA POPULAR

El pregó el farà la presentadora Imma Sust i demà comencen les activitats.















Per: Redacció 

14.08.2016  02:00




Comença la festa major de Gràcia. Després del tradicional pregó, que pronunciarà aquesta tarda la presentadora Imma Sust, es donarà el tret de sortida als centenars d’activitats, cercaviles, dinars, concerts i tallers que els veïns han preparat fins diumenge 21 d’agost.



Demà l’activitat començarà ben d’hora amb les matinada de gralles a les 8 hores i, poc després, amb les matinades de foc. A les 11 sortirà el seguici d’autoritats i a les 11.30 es farà la missa de festa major. De seguida començaran els tallers i acitivitats, entre els quals es pot assistir a una competició de petanca, un concurs de dibuix per a nens, concerts vermut o dinars el carrer. A més, també es farà el cercavila de festa major al matí, amb la participació de les colles de geganters, castellers, diables i
trabucaires. A la Plaça de la Vila s’hi farà la presentació de la nova bèstia de foc de la Vella de Gràcia.



Aquesta tarda sortirà el XVIII cercavila de cultura popular de Festa Major, organitzat per la Fundació Festa Major de Gràcia i la Coordinadora de Colles de Cultura de Gràcia. El recorregut s’iniciarà a la cruïlla dels carrers Gran de Gràcia amb Santa Àgata i després de recórrer la vila acabarà a la plaça de la Vila de Gràcia.



Entre la programació d’aquesta festa hi ha cantades d’havaneres i desenes de concerts de folk (a la Plaça del Sol), de swing (a la plaça del Diamant) i de tots els estils, repartits entre les places i carrers.
Pots consultar aquí el programa complet.







Enllaç noticia :