dimarts, 9 d’agost del 2016

Ciutadans fixa sis condicions per negociar amb el PP i exigeix data d'investidura



INVESTIDURA



Albert Rivera avisa Mariano Rajoy que haurà de subscriure les seves demandes si vol arribar a acords

Apartar qualsevol càrrec públic imputat per corrupció, eliminar els aforaments i una nova llei electoral, entre les peticions de la formació taronja

Rajoy i Rivera es reuniran dimecres per acostar posicions sobre la investidura






| 09/08/2016 a les 17:12h
 
 
 
 
 
 
 
Albert Rivera, en la seva compareixença | Ciutadans
 
 
 
 



Ciutadans no negociarà amb el PP fins que no hi hagi data i hora del debat d'investidura. Així ho ha dit Albert Rivera en una compareixença aquesta tarda, on ha fixat les sis condicions que haurà de subscriure el partit de Mariano Rajoy si vol el suport de la formació taronja.


 

Les peticions de Ciutadans tenen com a eix central la "regeneració democràtica", en paraules de Rivera, i són les següents: separació immediata de qualsevol càrrec públic imputat per corrupció; eliminació dels
aforaments; nova llei electoral - llistes desbloquejades i posar fi als problemes del vot rogat-; final dels privilegis per als polítics; final indults per corrupció política; limitació dels mandats i mesures per garantir la transparència.


 

La proposta ha estat aprovada aquest dimarts per l'executiva de la formació taronja, hores abans de la reunió entre Rajoy i Rivera, que es trobaran demà. El dirigent de Ciutadans ha assegurat que volen desbloquejar la situació i afavorir un nou govern. "Els espanyols no tenen més temps, tenen molts problemes i els polítics no en podem ser un més".





Enllaç noticia :