diumenge, 10 de juliol del 2016

Obama arriba a l'estat espanyol per una curta visita



BARACK OBAMA



El president dels Estats Units ha reduït la seva estada pels fets de Dallas

 

Obama retalla la seva visita a Espanya per la matança de policies de Dallas 













Barack Obama ha arribat a l'aeroport a la Base Aèria de Torrejón de Ardoz (Madrid) per a una visita a l'estat espanyol que durarà menys del que es preveia inicialment. La matança de policies a Dallas aquest dijous, que va acabar amb cinc oficials morts, ha provocat que es quedi menys d'un dia a la península. Al vespre tornarà cap als Estats Units per assistir al funeral dels agents.


El president dels Estats Units d'Amèrica ha estat rebut a peu de pista de la base aèria pel rei Felip VI; per la vicepresidenta del Govern espanyol en funcions, Soraya Sáenz de Santamaría; membres del cos diplomàtic espanyol i nord-americà, i una escorta d'honor de l'Exèrcit de l'Aire, a més d'un fort dispositiu de seguretat.


Obama s'entrevistarà aquest diumenge al matí amb el rei i el president del Govern en funcions, Mariano Rajoy. Al migdia es trobarà amb els líders de l'oposició: Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i Albert Rivera. Tot seguit partirà cap a la base militar que els Estats Units tenen a Rota (Cadis), on visitarà a les tropes, per tornar al seu país cap a les vuit del vespre.  















Enllaç noticia :