dijous, 21 d’abril del 2016

Pablo Iglesias es mofa d’un periodista d’El Mundo i la premsa se’n va de l’acte

21.04.2016  17:12

MÓN

Vídeo de la conferència a la Universitat Complutense de Madrid.













El candidat de Podem al congrés espanyol, Pablo Iglesias, ha fet una conferència a la Universitat Complutense de Madrid per a presentar el llibre ‘En defensa del populismo’ de Carlos Fernández Liria. En la conferència, Iglesias ha reconegut un dels periodistes presents, Álvaro Carvajal, del diari El Mundo, i ha començat a fer bromes sobre les informacions que ha publicat sobre Podem.

Iglesias ha dit que el periodista fa mèrits per publicar notícies a portada del diari i que, per aconseguir-ho, ha d’orientar-les contra la seva formació política. I ha posat exemples per a
ridiculitzar el periodista. A més, Iglesias ha generalitzat aquesta pràctica als periodistes que volen col·locar els seus temes a portada.

En el torn d’intervencions, una periodista d’un altre mitjà ha mostrat la seva indignació per la intervenció d’Iglesias i ha anunciat que ella i bona part dels seus companys abandonaven l’acte. Aleshores, Iglesias ha dit que no l’havien entès i que la seva intenció era valer-se d’exemples per a fer una intervenció de caràcter acadèmic perquè allò no era una conferència de premsa.

Vegeu el vídeo de les crítiques d’Iglesias a Carvajal i als periodistes que segueixen Podem: