dilluns, 14 de març del 2016

Puigdemont i Pedro Sánchez es reuniran demà al Palau de la Generalitat

Dilluns  14.03.2016  11:41

PAÍS

La reunió es produirà a petició del líder del PSOE per parlar de la investidura.












El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el candidat del PSOE, Pedro Sánchez, es reuniran demà a migdia al Palau de la Generalitat. Segons han confirmat fonts del govern, en la trobada s’abordarà l’actualitat política en clau catalana i espanyola. De fet, segons les mateixes fonts, la reunió es durà a terme a petició del secretari general dels socialistes, que vol traslladar al cap de l’executiu català la seva proposta d’investidura, després que el congrés espanyol la rebutgés a principis de març.

Al seu torn, el president català traslladarà a Sánchez que un referèndum sobre el futur polític de Catalunya és clau per desencallar la investidura. Serà el primer contacte entre els dos dirigents des que Puigdemont va assumir la presidència de la Generalitat al gener.

Ciutadans avisa Sánchez

Ciutadans ha advertit el PSOE que l’acord per la investidura signat refusa la convocatòria de referèndums independentistes. Per això, si Pedro Sánchez incompleix algun dels punts del pacte, s’aixecaran de la taula de negociació i deixaran de donar-li suport per a ser president. Així ho ha traslladat el secretari de Comunicació de la formació taronja, Fernando de Páramo, després d’assabentar-se de la reunió de demà amb Puigdemont.

De Páramo ha explicat que no coneixien aquesta futura reunió però ha tret ferro a la qüestió: ‘no ens han de comunicar amb qui es troben, nosaltres tampoc ho fem’. Alhora, ha dit que veu amb bons ulls que Sánchez i Puigdemont puguin abordar possibles ‘millores’ per a Catalunya.


Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/puigdemont-i-pedro-sanchez-es-reuniran-dema-al-palau-de-la-generalitat/