dilluns, 7 de març del 2016

Carlos Herrera (COPE) també ‘embogeix’ contra Gabriel Rufián

Política doble fletxa Última actualització Dilluns, 7 de març de 2016 13:00 h


El periodista se suma a l'onada d'insults contra el diputat d'ERC al Congrés.

 











El discurs de divendres passat de Gabriel Rufián encara encén ires dels sectors més ‘casposos’ espanyols. El periodista estrella de la COPE, Carlos Herrera, ha carregat durament contra el diputat d’ERC al Congrés i l’ha titllat de “espècie de tronc amb nusos que alguns han assegut ignominiosament al Congrés dels Diputats”. De fet, ha dit que la cambra espanyola “mai ha caigut tan baix” com amb Rufián i el seu discurs. 

Un periodista compara Rufián amb Kim Jong-un, Estat Islàmic, Mussolini i Goebbels en un sol article

A més, Herrera ha dit que un article del periodista Federico Quevedo d’aquest cap de setmana “resumeix perfectament qui és aquest subjecte i que té tota la raó descriptiva”. El text, publicat al digital El Confidencial, compara la cara de Rufián amb la del cap d’Estat de Corea del Nord, Kim Jong-un, la camisa que duia posada amb les de Mussolini, i la seva mirada “lànguida i drogada” amb la dels “assassins fanàtics d’Estat Islàmic” abans d’immolar-se o de tallar el coll a algun dels seus hostatges”. També diu que el ministre de propaganda nazi, Joseph Goebbels, hauria reclutat “cent mil rufians per a copar-lo amb les seves mentides”. Uns atacs a l'alçada dels 'tweets' contra ell dels últims dies o de l'insult via Twitter d'Alfredo Urdaci.

Rufián revela que Sánchez va intentar temptar ERC amb un nou Estatut

En una entrevista a RAC1, el cap de llista d'ERC al Congrés ha dit que ‘curiosament’ aquest cap de setmana ha coincidit a 13tv amb Quevedo cara a cara i no li ha dit cap de les ‘floretes’ que ha deixat anar via Internet. D’altra banda, Rufián ha revelat aquest matí alguns detalls  de la reunió "kafkiana" que els representants d'ERC van tenir al Congrés amb el líder del PSOE, Pedro Sánchez, abans de la investidura fallida.

Margallo a Rufián: "T'has quedat a gust"

Segons ell, Sánchez es va oferir a plantejar un nou Estatut i Rufian li va respondre que “era com anar a comprar un Iphone i que et donessin un Alcatel del 99". Per altra banda ha comentat les reaccions al seu discurs al Congrés el Ple de divendres i ha assegurat el ministre d'Exteriors en funcions, José Manuel García Margallo, li va dir: "T'has quedat a gust". Amb tot, ha explicat que fins i tot diputats populars van lloar la seva valentia.


Enllaç noticia :