dijous, 17 de desembre del 2015

L'ANC reuneix Homs i Rufián però no hi haurà acte electoral conjunt

| 17/12/2015 a les 13:37h
ELECCIONS ESPANYOLES 20-D

El candidat de Democràcia i Llibertat recorda que hi hagut estratègia conjunta i, fins i tot, s'ha demanat el vot creuat

Junqueras insisteix en fer un acte

El sobiranisme s'activa per combatre el «desànim» del 20-D





L'ANC ha reunit Francesc Homs i Gabriel Rufián | Adrià Costa

 
L'Assemblea Nacional Catalana ha reunit aquest matí Francesc Homs i Gabriel Rufián amb l'objectiu de mostrar una imatge d'unitat i de motivar les bases independentistes de cara al 20-D. Tanmateix, no hi haurà cap acte electoral conjunt com s'havia insinuat els darrers dies. El cap de llista de Democràcia i Llibertat ha tret ferro en no fer-ne mentre Junqueras aquest matí encara hi insistia.

Homs, en declaracions des del Palau de Pedralbes una estona després de la reunió, ha reivindicat que més enllà de no fer cap acte ambdós partits han exhibit una "estratègia conjunta" que ha arribat fins al punt de demanar el vot creuat. Un fet, ha continuat, "sense precedents" en altres campanyes. "Ara resultarà que havent-ho portat tan bé com ho hem portat, el judici penjarà d'un acte", ha afegit.

Les declaracions d'Homs han arribat poc després que Junqueras insistís en la possibilitat de fer un acte conjunt després que les valoracions de la reunió s'hagin per separat. "Nosaltres estem absolutament predisposats a fer rodes de premsa conjuntes.
Si algú té voluntat de fer-la, encara hi som a temps", ha recordat Junqueras. 
Fonts republicanes han explicat a l'ACN que han intentat reunir en campanya a Oriol Junqueras i Artur Mas per fer una crida conjunta a la participació, però que, de moment, han obtingut un "no" per resposta. 
Gabriel Rufián, per la seva banda, ha afirmat que la reunió convocada per l'Asssemblea ha servit per reforçar el missatge d'unitat de l'independentisme.
Enllaç noticia :