dimarts, 1 de setembre del 2015

“Operació Meridiana", una nova provocació de Societat Civil(Anti)Catalana amb Carpes

Dilluns, 31 d'agost de 2015 22:40

L’entitat unionista, sempre a remolc del moviment independentista, farà una campanya a la Meridiana per denunciar la “pulsió supremacista” de l’independentisme català.

 





Ja ho va deixar clar fa uns dies , Juan Arza, un dels capitosts de SCC: l’objectiu és “tocar els ous al nacionalisme”. Ara l’entitat unionista, que ha rebut prop d’1.000.000 d’euros d’aportacions privades sense determinar, endega una campanya a la Meridiana  amb 50 carpes i 40 punts d’informació per denunciar fins abans de l’11-S “la manipulació política de la historia que suposa l’11-S, i el frau democràtic de les eleccions del 27-S”. L’entitat repartirà uns 150.000 fulletons informatius i més de de 3.000 banderes amb el lema “Junts i millor”.

El món al revés: supremacistes espanyols denunciant el suposat supremacisme del moviment independentista


Per altra banda, Societat Civil Catalana també vol denuncia “ l'intent d'aproximació del moviment separatista a les classes populars castellanoparlants, simbolitzat en l'elecció de l'Avinguda Meridiana de Barcelona com a lloc de realització de la manifestació de l'11-S.

L'entitat considera que es tracta d'un moviment hipòcrita, amb el qual el separatisme intenta amagar la pulsió supremacista i el menyspreu per tot el espanyol que el nacionalisme ha demostrat històricament”.  


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/428097/operacio-meridiana-una-nova-provocacio-de-societat-civil-catalana


1 comentari :

Anònim ha dit...

" Arriben tard L'Independentisme porta 3 anys de carpes i campanyes, i L'11s quedaran tapats per la multitud de la gent . Ja farem que els que vinguin amb les banderes " junts i millors " quedin aïllats, separat-nos d'ells per a que la policia els identifiqui ".