dilluns, 24 d’agost del 2015

Lluís Llach: “l'Estat té el vici de confrontar"

Dilluns, 24 d'agost de 2015 09:40 h

El cap de llista de Junts pel Sí a Girona assegura que el país "està nedant en la guerra bruta de l'Estat".


Lluís Llach

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Lluís Llach ha deixat clar que "si guanya el 'sí' o si ho fa el 'no', no hi haurà problemes de cohesió social, malgrat que l’Estat “té el vici de confrontar”. Llach també ha assegurat que hi ha guerra bruta per part de l’Estat espanyol i n’hi haurà durant la campanya de les eleccions del 27-S. 

Preguntat sobre la portada de La Razón d’avui que denúncia que Mas menysté a la llista de Junts Pel sí als cognoms més comuns com García, Martínez o López, Llach ha dit que la nostra és la revolta dels somriures malgrat la premsa espanyola com la Razón, l’ABC o, fins i tot, El País, que constantment dibuixen una Catalunya irreal i cerquen la confrontació. 

Sobre Catalunya Sí que es Pot:  "Pobrets, si només van contra Mas"


Aixó ha considerat Llach preguntat sobre les constants crítiques de Catalunya sí que es pot al president Mas, Llach ha apuntat  que "si l'odi cap al president és el seu programa, ja s'ho miraran" i ha assegurat que la candidatura que representa voldria tenir-los com a "aliat" i no com a "adversari".

"A partir del 28-S ens trobarem i els allargarem la mà", ha conclòs. Sobre la CUP, ha considerat que està en el seu dret de dir que no investiran Mas, però el que importa és que volen la independència. 


Enllaç noticia :