dissabte, 1 d’agost del 2015

Entre tots pagarem el lloguer del palauet de Wert a París: 11.000 euros al mes

Dissabte, 1 d'agost de 2015 05:00 h

Nomenen l’exministre d’educació ambaixador d’Espanya a l’OCDE, així que a partir d’ara viurà a París a un pis de 500m² amb xofer, minyones i 10.000 euros al mes de salari


Wert viurà com un rei a París. Després de confirmar-se el seu nomenament com a cap de la delegació espanyola de l’OCDE  avui, s’han conegut alguns detalls de com serà la seva vida a París. El més destacable és el preu que els contribuents haurem de pagar pel lloguer del palauet on viurà l’exministre d’educació: 11.000 euros mensuals, per una mansió al número 41 de l’Avenue Foch, una de les vies més prestigioses i cares de la capital francesa. 


La mansió on viurà Wert a París


Els Onassis, veïns de Wert

El somni de Wert , viure a París amb la seva dona, es farà realitat i no amb pocs luxes. 


La mansió on s’establirà la parella té 500m², es troba a l’avinguda on famílies com Onassis o Rothschild tenen palaus i on la Gestapo va establir la seu central a França durant la segona guerra mundial, i tindrà els camps elisis i l’Arc de Triomf a deu minuts caminant.

Les condicions ideals de qualsevol emigrant



A més del lloguer mensual d’11.000 euros que s’estalviarà, José Ignacio Wert cobrarà uns 10.000 euros al mes més despeses de representació, i disposarà de cotxe oficial, xofer i dues minyones.

Unes condicions que qualsevol persona que ha d’emigrar per feina o perquè la seva parella viu a l’estranger signaria. 

L’esposa de l’exministre és Montserrat Gomendio, la seva exsecretària d’Estat, que va començar a treballar a la mateixa ciutat també per l’OCDE el maig passat, poques setmanes abans de contraure matrimoni amb Wert.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/423331/entre-tots-pagarem-el-lloguer-del-palauet-de-wert-a-paris-11.000-euros-al-mes