dijous, 20 d’agost del 2015

El Grup Bon Preu es torna a mullar pel procés

Dijous, 20 d'agost de 2015 13:00 h

La cadena de supermercats Bonpreu i Esclat donarà totes les facilitats als seus treballadors per assistir a la Via Lliure de la Meridiana de l’11 de setembre


El Grup Bon Preu ha explicat a través del seu compte de Twiter  que totes les persones del Grup que vulguin participar en els actes de l’11 de setembre tindran totes les facilitats per fer-ho. “El Grup Bon Preu segueix compromès amb la realitat del país i els anhels de la seva gent”, asseguren. El compromís amb el país de Bon Peu no és nova, el 2012 la cadena de supermercats va cedir un espai a Barcelona Decideix duran un mes per emmagatzemar les urnes. 
 

 


 
“A Bon Preu treballem per formar part del dia a dia del ciutadà a Catalunya”.

Bon Preu ha informat que dels prop de 200 punts de venda de la seva xarxa, només 1 Bonpreu i 6 Esclats de zones altament turístiques tindran obert el dia 11 de setembre a la tarda amb personal voluntari.

De fet Bon Preu creu fermament en l'anomenada Responsabilitat Social Corporativa, entesa com el compromís de les empreses envers la societat en les quals estan arrelades, retornant-li part dels beneficis de manera voluntària i solidària més enllà del que estableix la legislació vigent.

A partir d'aquesta premissa, l'empresa col·labora activament en el desenvolupament social, cultural, ambiental i econòmic dels municipis on està implantada, a través de la participació i promoció de diverses iniciatives solidàries, ja sigui amb contribucions econòmiques directes o amb l’establiment de convenis de col·laboració amb organitzacions no lucratives.  


Enllaç noticia :