dilluns, 27 de juliol del 2015

Polèmic tuit d'un diputat del PP sobre l'incendi

27/07/2015

Santi Rodríguez causa indignació a la xarxa per haver escrit: "Jua, jua, jua! L'última dels indepes: l'incendi és culpa del dèficit fiscal!!! No serà de la ineptitud del govern".

 

Redacció



Santi Rodríguez "Ese dedito"


Un tuit sobre l'incendi d'Òdena del diputat del PP Santi Rodríguez ha generat una forta polèmica a la xarxa. Concretament, el dirigent dels populars va escriure: "Jua, jua, jua! L'última dels indepes: l'incendi és culpa del dèficit fiscal!!! No serà de la ineptitud del govern". Un tuitaire li ha respost immediatament: "Saps que et tinc apreci personal, però aquest tuit està fora de lloc. Fer política amb IFÒdena, no siusplau".

Aquest mateix tuitaire li pregunta a Rodríguez si realment creu que el foc ha estat instigat pel govern. El diputat respon: "No, la publi sí! Preparat!". Altres usuaris de Twitter li han demanat que rectifiqués i fins i tot alguns li exigien la dimissió, "com passaria a qualsevol país d'Europa". Rodríguez, lluny de demanar disculpes, s'ha ratificat amb el tuit, que ja superat els 115 retuits.








Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/07/polemic_tuit_d_un_diputat_del_pp_sobre_l_incendi_111147.php 


2 comentaris :

Anònim ha dit...

De que ens extranyem ? el comentari esta a l'alçada del nivell intelectual i moral de la gent del PP , si algu sap de alguna escepcio i la vol fer publica ,li estare agrait. Jaume d'Esplugues

Anònim ha dit...

ON NO N'HI HA NO EN RAIXA. SOM-HI FEM UN CAMÍ NOU AMB IL.LUSIÓ AMB GANES....