dimarts, 21 de juliol del 2015

Fernández Díaz esclata contra Guardiola

Dimarts, 21 de juliol de 2015 12:50 h

El ministre de l'Interior acusa Guardiola de tenir per Déu la pela i avisa a #JuntsPelSí: “Espanya no la trencaran aquest senyors"


Jorge Fernández Díaz  ha acusat Pep Guardiola d'haver jugat a la selecció espanyola no per patriotisme sinó  per interès "crematístic". "Ja sabem que el Déu d'algunes persones és el dels diners", ha subratllat el ministre espanyol en declaracions a la cadena Cope, on ha advertit que l'actual entrenador del Bayern de Munich "ja s'ha tret la careta". "Això de Guardiola em sembla trist i lamentable, no es pot estar a missa i repicant", ha avisat.  
 
foto cadena Cope
   
“Espanya no la trencaran aquests senyors, Catalunya seguirà sent Espanya''

El ministre de l'Interior ha explicat la manera en la qual el Govern pararà el desafiament independentista '' aplicant l'estat democràtic i de dret, aplicant la Constitució Espanyola i la llei fins on calgui”, ha exclamat.

Milions de catalans que volen ser espanyols, ofesos

El ministre considera que des de Catalunya s'està "ofenent milions de catalans que volen seguir sent espanyols i molts espanyols que no són catalans i que aguanten que s'estigui ofenent Espanya". És per això que ha avisat que "no es juga amb els sentiments. Ja està bé  d'ofendre els espanyols", ha dit després d’insistir que Rajoy farà "complir la Constitució".

L’obsessió per la fractura social


Així mateix, ha insistit en què s'ha produït una fractura social "molt important" a Catalunya i que el president de la Generalitat, Artur Mas, està "atemptant contra el bé comú i enfrontant i dividint la societat catalana des de la seva arrel, la família".  

"Fart" que Mas faci l’indi

Per tot això, el titular d'Interior ha demanat al Govern que deixi de fer "l'indi", ha advertit Artur Mas que l'executiu de Rajoy farà complir la Constitució i s'ha mostrat convençut que "Catalunya seguirà sent Espanya".


Enllaç noticia :