dimarts, 3 de març del 2015

SI accepta els compromisos de l'ANC i els incorpora al programa municipal per promoure governs de majoria independentista

03/03/2015





Solidaritat Catalana accepta els compromisos explícits per a l'impuls del procés d'emancipació nacional des dels consistoris de l'Assemblea Nacional Catalana i els incorpora als programes per a les eleccions municipals.

El partit es compromet a votar a favor per promoure governs de majoria independentista als municipis d'arreu de Catalunya o facilitar l’elecció com alcalde o alcaldessa del cap d’una de les llistes que incloguin aquests punts.

Els punts acceptats:

1) Declaració de suport als acords i accions que el nou Parlament resultant de les eleccions del 27 de setembre decideixi prendre i desenvolupar per posar en marxa el procés constituent de la República catalana com a nou Estat independent.


2) Declaració solemne del ple municipal d’impulsar la creació de l’Assemblea catalana de càrrecs electes i delegar-ne la representació municipal en l’alcalde o alcaldessa, que s’ha de comprometre a participar-hi activament, junta amb la resta de càrrecs locals i parlamentaris catalans - elegits als parlaments europeu, espanyol i català-, en el cas que l’Estat espanyol decidís anul·lar, suspendre o intervenir els òrgans d’autogovern catalans. Aquesta Assemblea tindria com a missió prioritària la Declaració d’Independència i la formació d’un govern provisional.

3) Ratificació de la pertinença del municipi a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) o aprovació de la petició per fer-se’n soci en el cas que el municipi encara no en sigui.


Enllaç noticia :

http://www.solidaritatcatalana.cat/noticies/si-accepta-els-compromisos-de-lanc-i-els-incorpora-al-programa-municipal-promoure-governs-de-majoria-independentista?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter