divendres, 20 de març del 2015

Basté deixa en evidència Cospedal pels xiulets a l'himne espanyol

20/03/2015

COPA DEL REI

El periodista recorda que la secretària general del PP no va queixar-se quan es va xiular La Marsellesa a Madrid.

 

Bernat Vilaró



Basté i Cospedal


El periodista Jordi Basté ha deixat en evidència avui la secretària general del PP i presidenta de Castella-La Manxa, María Dolores de Cospedal, al 'Davantal' d''El món a Rac1', per la polèmica sobre la xiulada a l'himne espanyol a la final de la Copa del Rei del proper 30 de maig.
El periodista ha recuperat les paraules de Cospedal, que ahir va dir que "jo desallotjaria tothom qui pités l'himne espanyol. Si algú no vol veure la Copa del Rei, que no hi vagi. Si algú no la vol jugar, que no la jugui. Així de clar".

A això, Basté ha recordat que el 16 d'octubre de 2012 a l'estadi Vicente Calderón de Madrid, amb el PP ja amb majoria absoluta i Cospedal també com a secretària general del partit, l'afició de la selecció espanyola va xiular sorollosament l'himne de La Marsellesa, durant el partit de classificació per al Mundial de Brasil entre Espanya i França.


"Una xiulada importantíssima, i ningú, ni Cospedal, ni Mariano Rajoy, ni Javier Tebas -president de la LFP i, per cert, exmembre de Fuerza Nueva-, va obrir la boca per condemnar aquests xiulets fets per l'afició espanyola contra l'himne francès", ha explicat Basté, tirant per terra els arguments de Cospedal.





Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/03/baste_deixa_en_evidencia_cospedal_pels_xiulets_a_l_himne_espanyol_107341.php