dijous, 12 de febrer del 2015

Freixenet és consolida com a cava no apte per a independentistes i republicans

Dijous, 12 de febrer de 2015 15:25 h

Felip VI es desfà en elogis vers la marca estendard de la unitat d’Espanya i diu que “Freixenet és un signe d’orgull espanyol”





 


Els monarques espanyols han brindat aquest migdia a les caves Freixenet a Sant Sadurní d'Anoia pel primer centenari de la companyia. El president de l'empresa, Josep Lluís Bonet, ha aixecat la copa per brindar "per l'alegria d'haver repartit felicitat a tot el món" i d'haver "servit Catalunya i Espanya". 

Felip VI ha elogiat Freixenet perquè el "seu bressol barceloní, a Sant Sadurní d'Anoia, i el seu cor profundament català han estat signes d'orgull espanyol passejat amb èxit exemplar per tot el món". 


La visita dels monarques espanyols a les caves Freixenet ha clausurat de manera oficial la commemoració pels 100 anys de la marca, celebrada durant 2014, en un dinar oficial en què Felip i Letizia han expressat el seu reconeixement a la qual és “un exemple del millor esperit emprenedor espanyol”.  

La celebració ha comptat amb la presència dels directius i familiars de l’empresa, del ministre d'Indústria, José Manuel Soria, dels consellers de la Generalitat Felip Puig i Josep Maria Pelegrí, la de delegada del Govern a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, a més de representants de la patronal  com Joan Rosell o Joaquim Gay de Montellà. L’àpat l’ha cuinat Nandu Jubany, mentre que les postres han anat a càrrec de Sergi Roca, del Celler de Can Roca.


Enllaç noticia :



2 comentaris :

Anònim ha dit...

Que se le va a hacer si es un producto español producido en el estado español y el que habla es el jefe del estado español. Tanto boicot y tanta monserga....

Rosa Mary ha dit...

Exacto es un producto español ,hasta que nos separemos y deje de serlo y quiera quedarse o marcharse ,.Fue una mala copia de Codorniu , es vino espumoso. Solo consigue vender en parte del territorio español. Aqui nunca tuvo exito. La prueba está en la venta en el extranjero,no consigue igualar a Codorniu y otros Cavas A parte no nos va venir de un "cava que no lo es" habiendo tantísimas empresas de cava en catalunya.