dimecres, 29 d’octubre del 2014

Un grup espanyolista fa gestos ultres i provoca incidents al Parlament (video)

29/10/2014

ESPANYOLISME

Gispert desallotja els 6 radicals per la seva actitud maleducada. Havien estat convidats pel PP. Entre ells hi ha un militant del PP i un de Vox


Lluís Bou



Dos dels unionistes que han estat expulsats del Parlament - @peremarticolom


Un grup d'espanyolistes que havien acudit com a convidats del PP al Parlament ha provocat aquest matí un rellevant incident a l'hemicicle, quan s'han posat a cridar contra la independència i a aplaudir de forma ostensible les intervencions que han fet el PP i Ciutadans contra el 9-N. Algun d'ells ha proferit fins i tot crits amb el braç alçat, a l'estil feixista. Segons fonts parlamentàries entre els expulsats hi ha el qui va ser cap de llista del PP a Tona, Francisco Ribas, i el militant de Vox Ariadna Hernández.

La presidenta de la cambra, Núria de Gispert, ha cridat repetidament a l'ordre els 6 espanyolistes, que formaven part del moviment 12 d'Octubre, i, donat que no li feien cas i actuaven amb mala educació, ha acabat expulsant-los de l'hemicicle. No està permès que les persones del públic que assisteixen a una sessió aplaudeixin o cridin. Quan han abandonat la sala ho han fet cridant "Viva España", visiblement tensos.







El qui semblava portaveu del grup, Miguel Bosch (Moviment 12-O), que és el qui ha fet el gest ultra, no ha volgut revelar quin grup parlamentari en concret els havia convidat.



Els diputats es giren cap al públic, quan els membres del
Moviment 12-O criden "¡Viva España!"



 http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/incident_amb_un_grup_espanyolista_al_parlament_104140.php