divendres, 5 de setembre del 2014

El PP proposa a C's, PSC, Unió i UPyD una coalició contra l'independentisme

Divendres  05.09.2014  13:53

Autor/s: ACN - Redacció

Camacho diu que ha començat contactes amb vista a unes plebiscitàries






La secretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal, ha proposat aquest divendres a C'S, UPyD, PSC i UDC una gran coalició contra l'independentisme. Durant la inauguració de la Conferència Política que el partit fa aquest cap de setmana a Badalona, la número 2 dels populars espanyols ha defensat que la unitat d'acció és la millor manera de combatre la 'barbaritat' que suposen les propostes secessionistes.

Cospedal ha criticat que des de la Generalitat s'estigui intentant imposar un 'pensament únic' que considera 'enemics de Catalunya' a les persones que no conceben una Catalunya fora d'Espanya. 'Això és el totalitarisme. És una dictadura, encoberta però ho és', ha opinat.


Avui mateix la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha dit en declaracions a TV3 que estava convençuda que hi hauria un avançament de les eleccions a Catalunya i que ja havia contactat amb partits i amb dirigents polítics la possibilitat de fer front comú en un 'nou moviment polític de centre no nacionalista'.





1 comentari :

Sush ha dit...

http://www.diariosur.es/nacional/201409/05/psoe-rechaza-participar-gran-20140905185607-rc.html
LA RESPOSTA!